Fórum

Region: CZ/SK

Pár nápadů

Strana 1 / 1

« Zpět na přehled témat

Šlo by nastavit rozlišení nebo prostě velikost? Stavá se mi, že občas musím skrolovat níže, byť třeba jen o kousek, ale je to otravné a zbytečné, tak raději volím F11 (režim celé obrazovky) a nebo CTRL+skrolovátko na myši, které mi stránku v prohlížeči v procentech sníží. Šlo by to tedy časem nastavit třeba v nastavení hry? Další problém nastavá, když tu stránku jakoby oddálím, tak se mi rozhážou políčka v inventáři a vypadá to dost amatérsky.

Uvažujete o možnosti volby přesunutí ovládací lišty nahoru nad mapku s lokacemi? To samé tlačítko Nové úkoly jsou zbytečně dole. Atd. Prostě jsou to drobnosti, které mi kazí celkový dojem ze hry. Snad by to nebylo těžké přesunout :).

Průzkum lokace je odkaz, který vám napíše, kde jste lokaci zkoumali, ale šlo by tam dát i přímý odkaz na tu danou lokaci? ;)

15.11.2024, 00:27

Ještě jeden dotaz. Plánujete spustit nějaký prodej suvenýrů/merch? Rád bych hru podpořil zakoupením nějakého předmětu, ideálně trička s logem Alteiry. 

15.11.2024, 13:46

Zdravím,

děkuji za příspěvek! V tuto chvíli rozlišení nastavit nelze, ale připravujeme nový design hry, který bude řešen na formát velikosti 16:9 a nebude nutnost scrollování obsahovat (až na výjimky, kdy půjde např. o stránky s dlouhými tabulkami). Aktuální problém se scrollováním tedy bude řešen novým uspořádáním jednotlivých prvků na stránce.

Přesunout některé prvky na stránce (viz zmíněný ovládací panel pro mapu nebo tlačítko na obnovu úkolů) technicky možné je, můžeme tedy tuto možnost zvážit. Nicméně vzhledem ke zvyklosti aktuálního rozpoložení by toto přesunutí muselo být jako volitelná možnost v nastavení účtu. Je pak otázkou, nakolik palčivý tento problém je.

Nejsem si jistý, zda rozumím správně otázce ohledně průzkumu lokace. Šlo by, prosím, upřesnit, o jaký odkaz se přesně jedná? Dokud hráč průzkum lokace nedokončí, nemělo by být možné přecestovat do jiné lokace - tedy veškeré odkazy týkající se průzkumu by vždy měly vést na aktuální lokaci, stejně jako u tlačítka "Prostředí" v hlavním menu.

Co se týká merche - do budoucna tuto možnost nevylučujeme, ale v tuto chvíli je prioritní doladění chybějících prvků v samotné hře. Jinými slovy, chceme nejprve posunout hru o úroveň výše a teprve pak budeme reálně zvažovat tyto mimoherní aktivity, jako např. zmíněná možnost merche. Pokud bys měl zájem podpořit vývoj hry i bez fyzického předmětu, je možné v komunitním účtu koupit libovolné množství kreditu - ten zůstane na účtu po neomezenou dobu. Pokud jde ale čistě o finanční příspěvek bez využití kreditu ve hře, osobně bych s tím počkal až po uveřejnění redesignované verze hry. Může se stát, že se ti hra po grafické úpravě již nebude líbit, a tím pádem bys přispěl na věc, o kterou již nadále nebudeš mít zájem. Za jakýkoliv finanční příspěvek ale budeme samozřejmě rádi, investujeme jej zpět do vývoje hry.

Je takto odpověď dostačující a srozumitelná?

Díky! :)

15.11.2024, 18:17

Přidat komentář

Přidávat komentáře mohou jen přihlášení uživatelé.

Chceš-li přidat komentář, přihlaš se, nebo si můžeš vytvořit účet a komunikovat na fóru.