Výběr postavy. (Hraní)
Strana 1 / 1
« Zpět na přehled tématZkoušel jsem Paladina, Temného rytíře a teď hraju nově Pyromága. Přijde mi, že nejvíc hrajou lidi Oceláře, takže toho hrát určitě nechci. Lovec lidí mě moc neláká. I když je tedy pravda, že se mi při souboji s ním stalo, že jsem mu ubral 0. :D Paladin se mi zdá trochu slabší než Temný rytíř, tak budu vybírat mezi ním a Pyromágem. Záleží, zda ještě nedojde k nějakým změnám. Hlavně doufám, že už se pak nebude nic zásadního měnit na postavách v rámci ostrého serveru.
Sice nemám z podobných her zkušenosti, ale budu preferovat styl první místo ve všech statistikách. :D
ocelář je meta
Já budu hrát za temného rytíře protože matematicky je nelepší na podzemka ale jeden z nejhorších na arénu a beruho proto abych vás všechny pře levlil
Proč si myslíš, že je na arénu špatnej a kdo je podle tebe nejlepší?
Asi ocelář a důvod proč si myslím že není moc dobrej na arénu je ten že se často stane že tu schopnost ani nepoužije ale nebude nejhorší to rozhodně ne
Přidat komentář
Přidávat komentáře mohou jen přihlášení uživatelé.
Chceš-li přidat komentář, přihlaš se, nebo si můžeš vytvořit účet a komunikovat na fóru.
Tak co jak vidíte výběr postavy ? Co je zas vás nejlepší a proč. Jaký styl hraní budete preferovat - pokusit se obsadit přední místa tabulky v dungeonu , lv / staty nebo co největší lv na serveru ?
15.07.2023, 11:42
+1 / -0 (+1)